De Nieuwe BMW F 900 GS, F 900 GS Adventure en F 800 GS: Ontdek de Toekomst van Touring Enduro's

De Nieuwe BMW F 900 GS, F 900 GS Adventure en F 800 GS: Ontdek de Toekomst van Touring Enduro's

"BMW Motorrad Opent een Nieuw Hoofdstuk in het Middensegment"

Het is altijd een opwindend moment voor motorliefhebbers wanneer een gerenommeerd merk als BMW zijn productlijn uitbreidt. En nu, in het tweede kwartaal van 2024, belooft BMW Motorrad ons een onvergetelijke ervaring met de introductie van de nieuwe BMW F 900 GS, BMW F 900 GS Adventure en BMW F 800 GS. Deze drie modellen belichamen geavanceerde technologie, verbeterde offroad-capaciteiten en de belofte van puur rijplezier.

De Drie Musketeers van BMW

Laten we eens nader kijken naar elk van deze indrukwekkende machines.

  1. BMW F 900 GS: De ideale motorfiets voor beginners, maar met alle prestaties en functies die doorgewinterde rijders kunnen waarderen. Met een vermogen van 105 pk en een drastische gewichtsvermindering van 14 kg ten opzichte van zijn voorganger, is dit een sportief beest in de F-serie.

  2. BMW F 900 GS Adventure: Voor degenen die avontuurlijke reizen niet schuwen, zelfs niet in de meest uitdagende omstandigheden, biedt de Adventure-versie uitgebreide offroad-capaciteiten en krachtigere prestaties.

  3. BMW F 800 GS: Als je een A2-rijbewijs hebt, hoef je niet langer te wachten om de wereld van BMW GS-motorfietsen te betreden. Deze versie is beschikbaar met 48 pk, waardoor het een geweldige keuze is voor beginnende motorrijders.

De Krachtige Motor

Alle drie de modellen worden aangedreven door een geavanceerde tweecilinder lijnmotor met een groter slagvolume van 895 cc, wat resulteert in indrukwekkende rijdynamiek. De motor produceert niet alleen meer vermogen, maar heeft ook een vollere koppelcurve, wat zorgt voor snellere acceleratie en een betere algemene rijervaring.

BMW F 900 GS

Rijmodi voor Elke Gelegenheid

De nieuwe GS-modellen worden geleverd met standaard rijmodi 'Rain' en 'Road', samen met ABS Pro en Dynamic Traction Control (DTC). Als je nog meer wilt, kun je upgraden naar het optionele 'rijmodi Pro'-pakket, dat extra rijmodi en geavanceerde functies biedt, zoals engine drag torque control en Dynamic Brake Control (DBC).

Ergonomie en Design

BMW heeft niet alleen aandacht besteed aan prestaties, maar ook aan comfort. De ergonomie is geoptimaliseerd voor offroad-gebruik, met enduro-voetsteunen, een nieuwe voetremhendel en verstelbare versnellingshendels. Het ontwerp van de brandstoftank is herzien om het gewicht te verminderen, en de LED-verlichting zorgt voor een moderne uitstraling.

Connectiviteit en Technologie

Met een groot 6,5-inch TFT-scherm bieden deze modellen topconnectiviteit en functionaliteit. Bellen, muziek luisteren en navigeren is allemaal mogelijk. Bovendien heeft de BMW F 900 GS standaard een multifunctionele houder voor navigatieapparatuur en action cams.

Kleurrijke Keuzes

Tot slot, voor degenen die waarde hechten aan stijl, biedt BMW verschillende kleur- en modelvarianten voor deze modellen, zodat je kunt kiezen welke het beste bij jouw persoonlijkheid past.

  • BMW F 800 GS: €12.950,- euro
  • BMW F 900 GS: €16.950,- euro
  • BMW F 900 GS Adventure: €17.750,- euro

De nieuwe BMW F 900 GS, BMW F 900 GS Adventure en BMW F 800 GS markeren een opwindend hoofdstuk in de wereld van touring enduro's. Of je nu een beginner bent of een doorgewinterde avonturier, deze motorfietsen beloven puur rijplezier en een onvergetelijke ervaring op de weg en offroad. Met hun geavanceerde technologie, krachtige motoren en moderne ontwerpen voldoen ze aan de verwachtingen van elke rijder. Dus, welk avontuur wacht op jou? Het antwoord ligt in het zadel van een van deze opmerkelijke BMW's.

Regresar al blog

Deja un comentario

Ten en cuenta que los comentarios deben aprobarse antes de que se publiquen.